Zing mee

Repetities

Het Toonkunstkoor Alkmaar repeteert op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Vrijheidskerk, Hobbemalaan 2A in Alkmaar. Om de puntjes op de i te zetten repeteren we vlak voor een concert extra op een zaterdagochtend.

Stemvorming

Naast de repetities, bieden wij onze koorleden regelmatig stemvorming aan. Onder begeleiding van een professionele zangpedagoog krijg je tips over de ademsteun, intonatie en articulatie. Dit gebeurt in kleine groepjes per stemsoort. Meedoen aan deze stemvorming is niet verplicht, maar we raden het wel aan. Stemvorming maakt het zingen niet alleen (nog) leuker, het zorgt ook voor een goede koorklank.

Wil en kun je zingen?

Dan ben je op een repetitieavond van harte welkom om nader kennis te komen maken met ons koor. Wanneer je dat bevalt en je wilt lid worden, dan bedraagt de contributie € 200,– per jaar.
Meezingen is in beginsel ook mogelijk op projectbasis. De kosten bedragen dan € 90,– per project. Afhankelijk van de koorsamenstelling kijken we of er ruimte is in de stemgroep waarin je wilt meezingen.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met Ineke Docter van onze ledenadministratie:

Mail: ledenadministratie@toonkunst-alkmaar.nl

Tel. : (072) 571 30 46 of (06) 30 17 95 98